Kodin kaikki sähkötyöt

Olipa tarpeesi valaistuksen vaihto, johtojen jatkaminen tai pistorasioiden päivitys – SÄHKÖSANEERAUKSEN palvelupaletista löytyy vastaus tarpeeseen. Teemme kodin sähkötyöt Avaimet käteen -palveluna. Ei turhia aliurakoitsijoita tai muita välikäsiä.

Kodin sähkökartoitus

Tilaa nyt sähkökartoitus kotiisi. Edustajamme tulee paikan päälle ja tekee kattavan sähkökartoituksen kotisi sähköistyksestä. Saat kartoituksesta kirjallisen dokumentin, josta näet kotisi sähköön liittyvät riskitekijät ja korjausta vaativat asiat. Palvelun arvo 450 €.

sahkosaneeraus_kirjallinensopimus

Joka kodin sähköremontti

Hoidamme kodin kaikki sähkötyöt vuosien ammattitaidolla. Korjaamme kartoituksessa ilmenneet viat ja päivitämme kotisi sähköt tälle vuosituhannelle. Uusimme mm. johdotuksia, pistorasioita, sähkökalusteita, sähköpääkeskuksia, valaistuksia, jne.

sahkosaneeraus_palvelumme2

Lisäpalvelut

Lisäpalveluilla turvallisuutta ja säästöä. Jäikö kahvinkeitin tai silitysrauta päälle? Yläkertaan valot? Haluatko lämmitystä pienemmälle, kun et ole kotona? Meiltä saat mm. kätevän Kotona/Poissa -kytkimen, jonka avulla edellä kuvatut murheet ovat mennyttä. Napsauta vain kytkin Poissa-asentoon, kun lähdet kotoa.

Top