Pyydä sähköremonttitarjous!

Laske hinta-arvio  pääkaupunkiseudulla sijaitsevan omakotitalon tai kerrostalo-osakkeen sähköremontille. Jätä sen jälkeen yhteystietosi, niin sovitaan aika tarkemmalle kartoitukselle.

Edustajamme tulee paikan päälle ja tekee kattavan sähkökartoituksen kotisi sähköistyksestä. Saat kartoituksen jälkeen tarjouksen ja kirjallisen dokumentin, josta näet kotisi sähköön liittyvät riskitekijät ja korjausta vaativat asiat.

Omakotitalon sähköremontin
hintalaskuri

Syötä alle seuraavat tiedot, niin saat karkean arvion remonttisi hinnasta. Tarkemman tarjouksen saat heti, kun olemme käyneet tutustumassa kotisi sähköasennuksiin.

Hinta-arvio

Jätä vielä alle yhteystietosi, jos haluat ammattilaiset paikanpäälle tekemään sähköselvityksen tarkempaa tarjousta varten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Virhe! Voit joko yrittää uudelleentäyttää lomakkeen, taikka kontaktoida suoraan meitä puhelimitse numerosta +358 44 9738 338.

Soita ja kysy lisää, tai sovitaan samantien aika kartoitukselle!

044 97 38 338

Näin helposti homma käy:

57519e073c241ee12e047ffa_process

Yhteydenotto tai tarjouspyyntö

Tarjouspyynnön tai yhteydenoton jälkeen sovitaan yhdessä aika tarkemmalle sähkökatsastukselle kotiinne.

Sähköistyksen kuntotarkastus & tarjous

Valtuutettu, asiantunteva sähkökatsastajamme tulee kotiinne tekemään perusteellisen sähkökatsastuksen. Saatte kattavan sähköistyksen kuntotarkastusraportin. Raportin pohjalta tehdään heti tai seuraavana päivänä tarjous. Hinta on ja pysyy, ja jos suuria yllätyksiä tulee, kerromme niistä aina hyvissä ajoin etukäteen. Lue lisää Palvelumme-sivulta.

Sähköremontti

Ammattilaisemme tulee tekemään sähköremonttisi valmiiksi viikossa tai alle. Emme hypi työmaalta toiselle, vaan teemme kotisi sähköt kerralla valmiiksi. Teemme mitä lupaamme ja siivoamme jälkemme.

Turvallisempi, taloudellisempi ja arvokkaampi koti

Onneksi olkoon. Kotisi paloturvallisuus on lisääntynyt merkittävästi sekä se täyttää uusimmat sähköstandardit. Säästät myös sähkökuluissa sekä nostit kotisi arvoa jopa 10%. Lue lisää Sähköremontin hyödyt -sivulta.

Top